betrokken, onzichtbaar, oog voor detail

Als u een beroep op ons doet, is het handig om ons snel te benaderen voor het maken van een afspraak. Wij willen graag weten wat uw wensen zijn. Graag willen wij weten wanneer het fotograferen begint en wanneer het eindigt. Wilt u foto's van de opbaring in een open of gesloten kist of alleen foto's van de uitvaart of ook graag van de koffietafel. Wilt u foto's in het album of heeft het ook uw voorkeur wanneer alle toespraken in het album verwerkt worden? Zomaar een aantal vragen die nu al in ons opkomen. 

 

Voor uitvaartfotografie brengen wij € 750,- in rekening. Dit is inclusief 9% btw en inclusief één standaard album. Wilt u meer de omslag op maat, foto's in glans of een groter of meer albums dan wordt dit extra berekend. Wilt u foto's in de week van de voorbereiding vooraf de uitvaart, dan is dat ook mogelijk. Het vastleggen van momenten in de week voor de uitvaart valt buiten het uitvaarttarief en worden als extra berekend.

Uitvaartvideo op DVD is ook mogelijk. Hiervoor berekenen bij een prijs van € 450,- Alle genoemde prijzen zijn excl. de btw. Let wel dat voor foto's en een album dit in het 9% tarief valt en de video 21% is.

 

Onderstaand een voorbeeld van diverse afbeeldingen.